Digitaal oriënteren
Koop online
Plan een winkel afspraak
Maak een proefrit


Fietsspecialist Panoven is in 2017 begonnen aan de Panoven in IJsselstein. in een nieuwe winkel. Voorheen was het gevestigd aan de zomerdijk in IJsselstein


Pointer is precies het fiets merk dat bij ons past, omdat het een nuchter en degelijk Fries bedrijf is. De lijntjes zijn kort, we kennen de mensen die er werken, ze denken met ons mee en doen niet moeilijk als er eens een probleempje is. Een Pointer-fiets die bij ons gekocht wordt, kan uiteraard ook door ons  worden gerepareerd en onderhouden.

Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Informeer bij je werkgever wat er mogelijk is. Er zijn twee mogelijkheden: een bedrijfsfiets verstrekken aan de werknemer of het geven van een vergoeding zowel compleet of in een gedeelte. De werknemer is dan eigenaar van het product en heeft geen maandbedrag van bijvoorbeeld: 36 m/d. Maar een fiscaal voordeel op de aanschafprijs via zijn of haar eigen werkgever. 
Ook zijn we aangesloten bij het nationale fietsplan.

 

SERVICE

Elke fiets moet goed passen bij de bereider, daar willen we u graag over informeren en adviseren. Het is altijd mogelijk om onze fietsen uit te proberen door een proefrit te maken. Naast de reguliere openingstijden kunt u ook een afspraak maken in het weekend of op een avond. Op afspraak kunnen we uw fiets ook gratis bezorgen.

Standaard worden fietsen gratis afgemonteerd, de eerste servicebeurt is daarnaast ook gratis en de tweede bieden we u standaard aan voor de helft van de prijs.

 

REPARATIE

Brengt u uw fiets ter reparatie of voor een service beurt, dan bieden we u een gratis leenfiets voor de duur van de reparatie. We streven er naar om uw fiets binnen 1 werkdag klaar te hebben.

Op afspraak kunnen wij uw fiets halen en brengen.